taikinan ohjeen nappasin Pippurimaijalta ja tuon salmiakki lisäylsen bongasin Mimmi Mutikaisen blogista Makunautintoja Mimmin keittiöstä.

keksit piti pursottaa,mutta murskasin itse karkit,nini ei palat mahtunut terän läpi,jotenpursotin sitten ilman terää. lähikaupassa kunei ollu tuota valmista turkinpippurirouhetta. Pääsin samalla testaamaan saamaani pursotinpussi settiä :)

minä tein puolikkaan tästä taikina määrästä 

400g rasvaa, 

2 dl sokeria

2 munaa

1 tl leivinjauhetta

8 dl vehnäjauhoja

4 rkl turkinpippurirouhetta. (minä pistin reilusti enemmän)

vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. lisää munat hyvin vatkaten. lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet,turkinpippuri rouhe ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.anna vetäytyä jääkaapissa noin pyoli tuntia. Pursota pellille keksejä ja paista 175 asteessa 10-15 minuuttia.