400 g jauhelihaa
1 dl vehnäjauhoja
1 l vettä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
200g pakastevihanneksia
Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa. Nosta kypsä jauheliha odotamaan lautaselle.Valmista kastike. Ruskista jauhoja pannulla, lisää vesi. Anna kiehahtaa hetki. Lisää jauheliha ja vihannekset joukkoon. Lämmitä uudelleen jotta kasvikset kypsyvät. Tarjoa jauhelihakastike perunamuusin kanssa.
Perunamuusi
n 1 kg perunaa
2 dl maitoa
150 g margariinia tai voita
2 tl suolaa
Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois kypsistä perunoista. Muussaa perunat käsin "suttunuijalla" tai sähkövatkaimella muusiksi. Lisää maitoa,suolaa ja rasvaa. Sekoita hyvin.
Kommentit