Sain joskus Jenkeistä tuliaisina tälläistä jauhetta ja nyt toisen kerran teimme.Päällä on Vanhan ajan vaniljakastiketta ja itse keräämiä vadelmia ja mustikoita. Nyt tulee ohjekin. Näitä Jell-o jauheita saa myös Suomesta Citymarketeista ja parista nettikaupasta.
1,5 dl keihuvaa vettä
½ dl Jell-o appelsiini gelatin dessert jauhetta
1 dl kylmää vettä
Kaada jauhe pieneen kulhoon,lisää päälle kiehautettu vesi,sekoita hyvin. Lisää vielä kylmä vesi ja sekoita. Kaada neste tarjoilikulhoihin ja annan hyytyä jääkaapissa noin 4 tuntia. Laita päälle esim. kermavaahtoa tai vanhanajan vaniljakastiketta.
Vaniljakastikkeen tein paketin ohjeen mukaan,mutta hiukan paksumpana. ( 1pss vaniljakastike jauhetta ja 2 dl maitoa,sekoita ja anna olla hetki jääkaapissa).
Kommentit