Sain joskus Jenkeistä tuliaisina tälläistä jauhetta ja nyt toisen kerran teimme.Päällä on Vanhan ajan vaniljakastiketta ja itse keräämiä vadelmia ja mustikoita. Nyt tulee ohjekin. Näitä Jell-o jauheita saa myös Suomesta Citymarketeista ja parista nettikaupasta.

 

1,5 dl keihuvaa vettä

½ dl Jell-o appelsiini gelatin dessert jauhetta

1 dl kylmää vettä

Kaada jauhe pieneen kulhoon,lisää päälle kiehautettu vesi,sekoita hyvin. Lisää vielä kylmä vesi ja sekoita. Kaada neste tarjoilikulhoihin ja annan hyytyä jääkaapissa noin 4 tuntia. Laita päälle esim. kermavaahtoa tai vanhanajan vaniljakastiketta.

Vaniljakastikkeen tein paketin ohjeen mukaan,mutta hiukan paksumpana. ( 1pss vaniljakastike jauhetta ja 2 dl maitoa,sekoita ja anna olla hetki jääkaapissa).