Tässä kuva juuri uunista tulleista. (tietty cannelonit voi täyttää ja paistaa pysty asennossa. otin tämän ohjeen myllynparas.fi sivulta,koska tämä on otettu cannelloni paketin kyljestä,ja pakettia ei nyt ole
1 |
pkt |
Myllyn Paras Cannelloneja |
Jauhelihakastike-täyte: | ||
500 |
g |
jauhelihaa |
200 |
g |
pakastesipulikuutioita (tai 2 sipulia) |
3-4 |
valkosipulinkynttä |
|
1 |
porkkana raasteena |
|
2-3 |
dl |
vettä |
1 |
lihaliemikuutio tai 1 rkl lihafondia |
|
2-3 |
rkl |
mietoa salsakastiketta (vahvaa vähemmän) |
½ |
tl |
valkopippuria |
1 |
rkl |
oreganoa |
1 |
rkl |
basilikaa |
100 |
g |
juustoraastetta |
Päälle: | ||
2½ |
dl |
ruoanvalmistuskermaa 1 tlk |
1 |
tlk |
tomaattimurskaa (400 g) |
50 - 100 |
g |
juustoraastetta (parmesan tai emmental) |
Valmista jauhelihakastike. Ruskista jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit, raastettu porkkana, vesi ja mausta mieleiseksi. Lisää lopuksi juustoraaste, sekoita.
Laita täytettä putkien sisään työntäen veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne sitä mukaan, kun täytät isolle, laakealle, voidellulle uunivuoalle, esim. lasagnevuoalle yhdeksi kerrokseksi.
Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste.
Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltaista.
Kommentit