koriustelua en kummemmin pistänyt,kun ei mies oikein välitä sellaisista.
Pohja:
200 g suklaakeksejä (itse käytin safari keksejä)
50 g voisulaa
Täyte:
2 dl vispikermaa
120 g marianne Crush- rouhetta
1 prk valkosuklaa-lime rahkaa
5 kpl liivatelehteä
1 dl kiehuvaa vettä
Pinta-hyytelö
1,5 dl kiehuvaa vettä
noin 1 dl jell-o hyytelöjauhetta (mansikanmakuista)
1 dl kylmää vettä
Murenna keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele seos leivinpaperilal vuorattuun irtopohajvuokaan. Laita jääkaappiin hetkeksi kovettumaan. Vatka kerma vaahdoksi ja sekoita vaahtoon marianne crush ja rahka. Liota liivatelehtiä 5 min. kylmässä vedessä ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Mariannevaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä 2-3 tuntia tai mielellään yönyli jääkaapissa kunnes rahkaseos hyytynyt. Valmista pintahyytelö,sekoita kiehuva vesi jauheen joukkoon,sekotia tasaiseksi,lisää kylmä vesi. Kaada hyytelöneste kakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa kunnes hyytelö hyytynyt.
Kommentit