koriustelua en kummemmin pistänyt,kun ei mies oikein välitä sellaisista.

 

Pohja:

 

200 g suklaakeksejä (itse käytin safari keksejä)

50 g voisulaa

 

Täyte:

2 dl vispikermaa

120 g marianne Crush- rouhetta

1 prk valkosuklaa-lime rahkaa

5 kpl liivatelehteä

1 dl kiehuvaa vettä

 

Pinta-hyytelö

 

1,5 dl kiehuvaa vettä

noin 1 dl jell-o hyytelöjauhetta (mansikanmakuista)

1 dl kylmää vettä

 

Murenna keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele seos leivinpaperilal vuorattuun irtopohajvuokaan. Laita jääkaappiin hetkeksi kovettumaan. Vatka kerma vaahdoksi ja sekoita vaahtoon marianne crush ja rahka. Liota liivatelehtiä 5 min. kylmässä vedessä ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Mariannevaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä 2-3 tuntia tai mielellään yönyli jääkaapissa kunnes rahkaseos hyytynyt. Valmista pintahyytelö,sekoita kiehuva vesi jauheen joukkoon,sekotia tasaiseksi,lisää kylmä vesi. Kaada hyytelöneste kakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa kunnes hyytelö hyytynyt.