Kuva on kyllä toosi huono :(

No ostimme ison palan porsaan ulkofilettä,käytimme sitten osan kastikkeeseen ja osan perhosleikkeisiin. Meillä mies teki kastikkeen tähän,joten siihen ohje tulee myöhemmin.

Tähän ei kummoista ohjetta ole.

noin 500 g porsaan ulkofilettä

vettä

lihaliemikuutio

kokonaisia mauste pippureita

 

Leikkaa filee perhosleikkeiksi niin, että ensin leikkaat vajaan sentin paksuisen viipaleen kalvoon asti ja seuraavan yhtä paksun viipaleen irti asti. Avaa leikkeet kuin kirjat ja nuiji ne ohuiksi perhosleikkeiksi. Käytä leikkeitä pannulla,niin että saavat väriä. Laita uuni vuokaan vettä lihaliemikuutio ,pippurit ja leikkeet. Kypsennä leikkeet miedolla lämmöllä noin tunnin ajan.

tarjoa perunan ja kastikkeen kera.