Tämän ohjeen nappasin Ruoka pirkka lehdestä. Tein kyseistä kakkua ekaa kertaa elämässäni ja tietty se jäi vähän liian veteläkis keskeltä,No niinhän kuulu ollakin,mutta ens kerral voi paistaa hitusen pidempään.

150 g margariinia

1 levy Faer Lontoonrae maitosuklaata

4 kananmunaa

2 dl sokeria

2 ½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Voitele ja jauhota vuoan reunat. Sulata rasva miedolla lämmöllä kattilassa. Ota kattila pois liedeltä, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi Kaada suklaa-voiseos muna-sokerivaahdon joukkoon varovasti sekoittaen. Sekoita vehnäjauhot,leivinjauhe ja vanilliinisokeri keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Kaada seos vuokaan ja paista 200 asteessa uunin keskiosassa noin 25 minuuttia. Irrota jäähtynyt kakku vuoasta ja siivilöi pinnalle tomusokeria.