LIhapullat:

400 g jauhelihaa

1 dl korppujauhoja

1 dl kermaa (itse jätin kerman pois ja korvasin vedellä,eli laitoin 2 dl vettä)

1 dl vettä

1 muna

1 sipuli

ripaus suolaa

ripaus yrttisekoitusta

ripaus pippuria

Sekotia korppujauhot kerma-vesiseokseen. (tässä tapauksessa veteen pelkästään). Anna turvota noin 5 minuuttia. Lisää muna,hienonnettu kevyesti ruskistettu sipuli,mausteet ja jauheliha. Sekotia taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pyöryköitä. Kypsennä 200 asteessa noin 15 min.

Itse en sipulia ruskistanut vaan laitoin raakana massaan.

 

Kastikkeena toimi valmiskastike,jonka valmistin paketin ohjeen mukaan. Taisi olla blå bandin kastiketta. Lisäsin kastikkeeseen hiukan vihannessekoitusta.

tarjoa keitettyjen perunoiden kera.