Avomiehen tekemää jälleen kerran. Minä vastasi nperunoiden keitosta ja salaatin teosta :D
400 g HK Rypsiporsas kermapippuri lihasuikaleita
hiukan vettä
½ prk ruokakermaa
kirsikkatomaattia viipaleina
½ paprika paloina
1 sipuli paloina
persikkaa paloina
ripaus mustaapippuria
Ruskista lihasuiklaeet kuumalla pannulla,lisää hiukan vettä. Anna hautua kypsäksi noin 40 minuuttia. Pilko sillä välin,tomaatit,paprikat,persikat ja kuorittu sipuli. Lisää kaikki kasvikset ku liha alkaa oleen kypsää,anna hautua sen aikaa että sipulit,paprika ja tomaatti pehmenevät. Lisää lopuksi ruokakermaa ja ihan viimeisenä persikan palat. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.
Salaatti:
jääsalaattia
kirsikkatomaattia
kurkkua
paprikaa
persikkaa
raejuustoa
Kommentit