Avomiehen tekemää jälleen kerran. Minä vastasi nperunoiden keitosta ja salaatin teosta :D

400 g HK Rypsiporsas kermapippuri lihasuikaleita

hiukan vettä

½ prk ruokakermaa

kirsikkatomaattia viipaleina

½ paprika paloina

1 sipuli paloina

persikkaa paloina

ripaus mustaapippuria

 

Ruskista lihasuiklaeet kuumalla pannulla,lisää hiukan vettä. Anna hautua kypsäksi noin 40 minuuttia. Pilko sillä välin,tomaatit,paprikat,persikat ja kuorittu sipuli. Lisää kaikki kasvikset ku liha alkaa oleen kypsää,anna hautua sen aikaa että sipulit,paprika ja tomaatti pehmenevät. Lisää lopuksi ruokakermaa ja ihan viimeisenä persikan palat. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

 

Salaatti:

jääsalaattia

kirsikkatomaattia

kurkkua

paprikaa

persikkaa

raejuustoa