215504.jpg
( juuri uunista tulleita lettuja)

Lettutaikina:

1 l maitoa
4 kananmunaa
3 tl suolaa
2 tl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
4 rkl öljyä tai sulatettua margariinia

Täyte:

400 g jauhelihaa
450 g pakaste wokvihanneksia
suolaa,jauhelihamaustetta,valkopippuria,mustapippuria
 7 dl vettä
3 dl riisiä


Vatkaa vispilällä kulhossa maito,munat,mausteet,jauhot ja rasva tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puoli tuntia ennen paistamista. keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista muu täyte sillä välin kun taikina turpoaa. Paista jauheliha kypsäski ja mausta se ripauksella ohjeessa mainituilla mausteilla, lisää kasvikset ja anna niiden lämmitä hetki. Siirrä lihakasvis seos kulhoon,ja sekoita joukkoon kypsät riisit. Paista letut pienellä tai suurella pannulla. Laita jokaisen pyöreän letun päälle noin ruokalusikallinen täytettä ja kääri rullalle. Rullan päälle voi halutessaan laittaa siivun juustoa. Lämmitä rulla uunissa 175 asteessa sen aikaa että juusto on sulanut.

215506.jpg
(kuva valmiista annoksesta,lettujen vierellä ylijäänyttä täytettä)