Kuva on hiukan huono,kun kerkisin syömään kirkkaassa maljassa olleen jälkkärin,kun muistin sitten että kuva piti ottaa :D

Tämän ohjeen otin Vilijaanalta,mutta hänellä tämä oli nimellä appelsiinijugurtti-pannacotta.

Hieman muutin ohjetta,koska lähikaupassa ei ollut appelsiinijugurttia,niin käytin vaniljajugurttia ja laitoin vähän appelsiinikuorta,jota veitsellä pistetii pieniksi ja lisäksi appelsiini mehua tilkan,kun emme omista raastinrautaa ,eikä veitsellä saanut ni ihyvin kuorta pieneksi.

 

4 liivatelehteä

2 dl kuohukermaa

2 prk vanilja jugurttia (danone)

tilkka appelsiinista puristettua mehu

vähän appelsiininraastettua kuorta

1 tl kardemummaa

1 tl vaniljasokeria

½ dl tomusokeria

Laita liivatteet likoon runsaaseen kylmään veteen 10 minuutiksi. Kuumenna kerma ja liuota liivatteet kermaan. Sekoita kaikki muut aineet kerma-liivate seokseen. Kaada tarjoiluastioihin ja laita viileään noin 2 tunniksi. Kun pinta on jähmettynyt voit kaataa jäähtyneen glögihyytelön päälle. Anna hyytyä vielä 1-2 tuntia

 

Glögihyytelö:

2 dl glögiä

2 liivatelehteä

Liota liivatteita kylmässä vedessä. Kuumenna glögi ja sulata liivatteet siihen. Kaada jäähtyneenä pannacotan päälle

 

Vilijaanan sivuilta voi katso sitten hänen version ohjeesta:)