Tätä on pitänyt jo kauan kokeilla,mutta nyt vasta sain aikaiseksi,kun löytyi kaapista tarvittavat aineet.

kakun pinta jäi ryppyiseksi kelmun takia,mutta se ei makuun vaikuta.

Hyvää on,mutta aika makeaa ja sen takia varmasti riittoisaa :)

 

 

250 g kookosrasvaa

2 munaa

3 dl tomusokeria

1 dl kaakaojauhetta

noin 25  neliskanttista keksiä (itse käytin Marie keksejä)

Vuoraa pitkän omainen vuoka kelmulla. Sulata kookosrasva kattilassa. Sekoita rasvan joukkoon kaakaojauhe ja hämennä kunnes seos on täysin tasaista. Vatkaa munat ja tomusokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa kookosrasva-kaakaoseos vaahdon joukkoon. Levitä vuoan pohjalle suklaaseosta, laita sen päälle 1 kerros keksejä. Peitä keksit suklaaseoksella ja jatka samaan tapaan, kunnes kaikki ainekset käytetty. päällimmäiseksi tulee kerros suklaaseosta. Anna  kakun jähmettyä jääkaapissa muutama tunti ja kumoa sitten tarjoilu vadille.