Otin tähän ohjeeseen mallia tuon vlihasuikale paketin kannesta,pakko oli muutella kun ei löytyny kaikkia aineita.

 

400 g marinoituja viljapossun suikaleita

1 tlk ananaspaloja

2 porkkanaa (kuorittuna ja viipaleina)

chilikastiketta

2 tl perunajauhoja

1 dl vettä

7 rkl ananasmehua

1 sipuli (kuorittuna ja kuutioituna)

3 valkosipulin kynttä (kuorittuna ja silputtuna)

loraus siirappia

 

Ruskista suikaleet kevyesti. Sekoita veteen mehu ja perunajauho. Lisää liemi, porkkanaviipaleet, sipulit ja valkosipulit pannulle. Anna hautua noin 25 minuutti, kunnes liha on mureaa ja kastike tarpeeksi sakeaa. Lisää ananakset. Lisää tarvittaessa vettä. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Tarjoa perunoiden/riisin ja salaatin kera.