tein tälläistä ensimmäisen kerran. Ohjeessa tehdään pieniin muotteihin,mutta minä kokosin ohjeen mukaan tavalliseen irtopohjaiseen kakkuvuokaan,jossa pohjalla oli leivinpaperi.

1 pkt safari suklaakeksejä

50 g voita

3 banaania

1 sitruunan mehu

valmista kinuskikastiketta

200 g maitosuklaata

2 dl kuohukermaa vaahdotettuna koristeluun

Murskaa keksit. Sulata voi, sekoita se keksimurksan sekaan ja painele lautasille asetettujen muottien sisälle. Pane jääkaappiin kovettumaan noin puoleksi tunniksi. Leikkaa banaanit viipaleiksi ja valele ne sitruunamehulla tummumisen estämiseksi. Jaa viipaleet keksipohjien päälle. Valuta runsaasti kinuskikastiketta banaanien päälle. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja levitä suklaa jokaisen annoksen päälle. Anna kovettua jääkaapissa noin 1,5 tuntia. Poista muottirenkaat ja koristele banoffeet juuri ennen tarjoilua kermavaahdolla.

 

Tässä kuva kermavaahdon kanssa. Maustoin kermavaahdon vaniljasokerilla.

 

tässä annoksesta kuva, näyttää hiukan sotkuselta,mutta tuollaiseks meni ku leikkasi palaa. Oli kyllä erittäin hyvää banoffeeta,tätä uudestaan :)