207805.jpg

 

5 dl maitoa

50 g hiivaa

2 kananmunaa

 1tl suolaa

n 2 dl sokeria

4 tl kardemummaa

n 10 dl vehnäjauhoja

150 g margariinia

Täyte:

4 tl kanelia

4 rkl sokeria

60 g margariinia

Voiteluun:

kananmunaa

Ota kaikki tarvittavat aineet esille pari tuntia ennen leipomista,jotta ne ovat huoneenlämpöisiä. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota sihhen hiiva. Vatkaa joukkoon muna,suola,sokeri,kardemumma ja suurin osa vehnäjauhoista. Jatka jauhojen lisäämistä käsin tai koneessa alustaen. Lisää lopuksi huoneenlämpöinen rasva ja vaivaa taikina pehmeäksi kiinteäksi palloksi. Peitä taikinakulho liinalla ja anna taikinan kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi. Kaaviloi kohonnut taikina ohueksi levyksi.levitä pehmeä margariini veitsellä taikinalevylle ja ripottele pinnalle kanelia ja sokeri. Kääri levy rullalle ja leikkaa vinosti noin 20 palaan. Aseta palat pellille leivinpaperille kapea puoli ylöspäin ja paina peukaloilla litteiksi korvapuusteiksi. Anna pullien kohota hetki liinan alla. Voitele korvapuustit munalla ja paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.